Huisregels


Reservering:
- Bent u te laat of verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Wellicht kunnen wij nog schuiven in onze planning. In principe houden wij uw tafel 15 minuten voor u vast. Daarna zijn wij genoodzaakt deze vrij te geven indien nodig.

- Het arrangement starts gezamenlijk per reservering.

- Groep met 9 of meer personen kunnen telefonisch of per email een reservering maken.
Betaling:
- U kiest en betaalt vooraf voor een verblijf van 2 uur, 2,5 uur of 3 uur arrangement bij de receptie. Uw arrangement start na betaling. Per persoon apart afrekenen is helaas niet mogelijk.

- U reserveert een tafel bij ons voor de gekozen arrangement. Wilt u langer blijven, vraag dan even na of uw tafel langer beschikbaar is. Doet u dit niet, dan kunnen wij mogelijk kosten in rekening brengen.
Betaling op rekening:
Bedrijven en instellingen met een KvK-inschrijving kunnen bij ons op rekening dineren. U kunt een emailreservering maken via contact pagina. Graag erbij vermelden welke gegevens zijn verplicht te vermelden op de factuur.
Eten en drinken:
- Om verspilling te voorkomen, vragen wij u alleen te pakken wat u op kunt. Bij verspilling behouden wij het recht voor om de verspilde items in rekening te brengen.

- Het is niet toegestaan om (restanten van) eten en drinken mee naar huis te nemen.
Dieet of allergie:
Gasten die gluten of lactose vrij moeten eten kunnen prima bij ons terecht. Geef dat graag even door tijdens het reserveren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en vertellen we u graag welke gerechten geschikt voor u zijn.
Halal vlees:
Al ons vlees is halal en wij serveren geen varkensvlees.
Maagverkleining:
Bij vertoning van het pasje betaalt u helft van de prijs. Deze korting is alleen toepasbaar op één persoon per reservering.
Parkeren:
U kunt gebruik maken van de parkeergarage tegenover het pand. Eerste uur is gratis, daarna is EUR 0,60 per kwartier.
Jarig:
Bent u jarig? Dan krijgt u een verjaardag korting bij Bapsang BBQ. Een jarige Job krijgt bij 50% korting als hij of zij komt dineren met een groep van minimaal vier volwassenen. Bij een reservering van acht volwassenen of meer is het dan gratis voor de jarige job. Uiteraard vragen wij naar een geldig legitimatiebewijs. Deze korting is alleen toepasbaar op één persoon per reservering.
Dinercheques:
Wij accepteren helaas geen dinercheques, VVV- of andere cadeaubonnen.
Overige:
- (Huis)dieren, inclusief honden, zijn niet toegestaan.

- Bapsang BBQ maakt gebruik van beeldregistratie. Deze beelden kunnen verstrekt worden aan politie en justitie.

- U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. De directie van Bapsang BBQ is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van uw eigendommen.

- Indien onze restaurantmanager ervaart dat u tot last bent voor andere gasten of het bedienend personeel, dan kunnen wij u de toegang tot ons restaurant ontzeggen. U heeft dan geen recht op vergoeding van het door u betaalde arrangement.